Elton John's Oscar feestje was een groot succes,en bracht miljoenen op.Het is al enkele jaren een traditie, enkele van de uitgenodigde Oscar sterren gaan nadien naar de Oscar Party van Sir Elton John ten voordele van diens Aids organisatie.

De zanger was ook aanwezig en was in het gezelschap van echtgenoot David Furnisch (foto). Na het diner werden tal van items geveild voor het goede doel (Aids fonds van John) zoals zonnebrillen, kleding gedragen door Julianne Moore, Demi Moore, Ashton Kutcher en Brook Shields. Daarboven op ook nog een Corvette van Sharon Stone.

Dit jaar was ook het beroemde lesbische Hollywood koppel aanwezig: Ellen DeGeneres en Portia De Rossi. Verder waren ook nog aanwezig: Billy Joel, Stevie Wonder, Quincy Jones, Tom Wilkinson en vele anderen.

De avond bracht maar liefst 5 miljoen dollar op. De Elton John Aids organisatie, opgericht in 1992, heeft inmiddels al ruim 125 miljoen dollar ingezameld ter steun en preventie van Hiv/Aids, en heeft ondersteuningsprogramma's in 55 landen. Het is daarmee een van de grootste non-profit Hiv/Aids organisaties van de wereld.

2008
meer nieuws klik home

Dit bericht is gepost op 25 February, 2008 en 2193 keer gelezen.Reageer op dit bericht: