Serge-Henri Valcke brengt 'glossy' uit.Belgisch Acteur Serge-Henri Valcke (foto) komt (ook) met een 'glossy', met als ondertitel: Zissisnottaglossy. Na de Nederlandse bladen van onder andere Linda de Mol of Youp van 't hek vond ook Valcke de tijd rijp voor een eigen 'glossy'.

Het blad van Serge-Henri ligt vanaf eind deze maand in de winkels. De uitgave wordt gebracht op sjiek krantenpapier en telt veertig pagina's. Het nieuwe blad kreeg de naam: Zissisnottaglossy, waarmee hij wil duidelijk maken dat het blad niet wordt zoals alle anderen.

Zissisnottaglossy zal onder andere veel foto's bevatten van Valcke zelf die al enkele jaren actief is als fotograaf. In het eerste nummer draait het allemaal om een reportage die hij in Noord-Korea maakte, een reeks met beelden uit eigen land en een foto-impressie van een theatertournee die de acteur recent maakte.

'Het is een blad met een knipoog", zei Valcke. "Want ik ben natuurlijk bij lange na geen Linda de Mol of Youp van 't Hek. Maar de eerste reacties zijn erg positief. Dit is iets wat ik al lang wilde".

Indien het blad bij de eerste oplage, waarvan er 4000 zijn gedrukt, een succes zijn, dan wil de acteur-fotograaf best een tweede nummer uitbrengen.

Valcke is vooral bekend uit series als: In de Vlaamsche Pot waarin hij een homo speelde en uit de serie Baantjer. Verder schitterde hij ook in de musical Chicago en films als Amsterdamned en het met een Oscar bekroonde No Man's land. Als fotograaf exposeert hij in eigen land en Nederland.

2008, holebi info
Meer nieuws klik Home.

Dit bericht is gepost op 14 February, 2008 en 4533 keer gelezen.Reageer op dit bericht: