Amerika herdacht Heath Ledger.Gisteren werd de recent overleden acteur Heath Ledger (foto) in het bijzijn van familie en vrienden herdacht op twee verschillende plaatsen. Eerst in New York en enkele uren later in Beverly Hills.

In New York kwamen ruim duizend genodigden opdagen en tijdens de dienst werd er onder andere een brief voor gelezen van Heath's vader. Later verzamelde een klein gezelschap in Beverly Hills voor een gelijkaardige herdenkingsdienst eveneens in aanwezigheid van familie en vrienden.

In New York stond het jaarlijkse G'Day USA Australia Day Ball in het Waldorf Astoria Hotel in het teken van het overlijden van de 28-jarige Australiƫr. Ledger werd afgelopen dinsdag dood terug gevonden in zijn appartement in Manhattan, waaraan hij is overleden is nog niet duidelijk.

In de brief van zijn vader werd de acteur herdacht als een bescheiden jongen die niet was gaan acteren voor de roem, maar omdat hij van het werk hield. Afgelopen vrijdag werd zijn lichaam onder grote belangstelling van de pers en fans opgehaald uit een mortuarium in New York en overgebracht naar zijn geboorteplaats in Australiƫ. Over de begrafenis zijn geen details bekend.

2008
meer nieuws klik home

Dit bericht is gepost op 27 January, 2008 en 5397 keer gelezen.Reageer op dit bericht: