Zanger Gordon ligt onder politiek vuurNederlands openlijke homo-zanger Gordon (foto), ligt opnieuw onder vuur inzake zijn optreden in Idols. Volgens politicus Jan Jacob van Dijk, van de CDA-partij, moet de zanger dringend stoppen met de kandidaten tot op het bot af te breken, dat zei de politicus afgelopen donderdag tijdens een debat in de Tweede Kamer.

Van Dijk noemde verder Gorden een voorbeeld van een bekende Nederlander die agressief gedrag vertoont, dat volgens hem door de jeugd wordt gekopieerd. Volgens de politicus hebben bekende Nederlanders een voorbeeld functie en moeten ze zich bewust zijn van het feit dat kinderen gauw gedrag imiteren.

Ondertussen reageerde Gordon zelf erg laconiek op de uitspraken van het CDA-Kamerlid. En zei dat iedereen wel eens gemene dingen roept. "Albert Verlinde noemde Mariska Hulscher eens een hoer, en Paul de Leeuw deed een keer Adolf Hitler na, kortom, we roepen allemaal wel eens wat. De zanger wenste in het verleden openlijk een Idols kandidate een nekschot toe, daarover ontstond heel wat opschudding.

2008
meer nieuws klik home

Dit bericht is gepost op 19 January, 2008 en 2859 keer gelezen.Reageer op dit bericht: