Holebi Take Care leverde 1500 euro op voor Aidsfonds.Recent ging onder de titel Take Care 2007, georganiseerd door de Holebifederatie, Casa Rosa en Wel Jong Niet Hetero en hun aangesloten groepen, allerlei activiteiten om de aids problematiek opnieuw bespreekbaar te maken binnen de holebi beweging.

Er werd van alles georganiseerd voor het goede doel, waarbij er ook heel wat werd gegeten en gedronken. De holebi jongeren van Verkeerd Geparkeerd brachten een (aids) cocktail, het restaurant Salons Carlos Quinto verkocht een speciaal Wereld Aids Dagmenu, en in de Foyer van Casa Rosa kon je appeltaart met ijs eten om mensen met hiv te steunen.

Ook werd er hel wat gezongen en werden er kerstrozen en koekjes verkocht voor het goede doel. De vrouwen van de SheSheBar storten de opbrengsten van hun datingavond aan het Geef om Aidsfonds.

De acties brachten 1500 euro op, daarbij werden bovendien ook ruim 1500 aidslintjes verspreid tijdens de Take Careweek, en was er ruime aandacht voor de thematiek binnen de holebi beweging. De Holebifederatie zegt tevreden terug te kijken en hoopt dat Take Care een jaarlijks evenement kan worden.

2007
meer nieuws klik home

Dit bericht is gepost op 05 December, 2007 en 1612 keer gelezen.Reageer op dit bericht: