Koen Crucke krijgt lovende kritiek over rol in Assepoester.Gisteren ging de première door van de sprookjesmusical Assepoester in het Efteling Theater. Niemand minder dan Koen Crucke schitterde in deze grote coproductie van V&V Entertainment en de Efteling.

Crucke speelt de rol van Koning (foto) en versterkt hiermee de indrukwekkende cast met onder andere: de Nederlandse zangeres Do (Assepoester) en musicalster Loeki Knol (Goede Fee).

Voor de première waren heel wat bekende Vlamingen en Nederlanders met hun gezin present, waaronder: Goedele Liekens, David Davidse, Jo De Poorter, Loes Van den Heuvel, Tante Kaat, Rob de Nijs, Danny de Munk enz.

Crucke is vooral bekend als Alberto uit Samson & Gert, en met zijn rol als Koning maakt hij eveneens zijn debuut in een volledig Nederlandse productie. "Ik was vorig jaar erg onder de indruk van het uitstekende niveau van de musical Annie die toen in de Efteling liep. Voor mij is dat een sprookje dat werkelijkheid wordt. Heel verrijkend om als enige Vlaming in een compleet Nederlandse cast te spelen", aldus Koen.

2007
meer nieuws klik home

Dit bericht is gepost op 25 November, 2007 en 2484 keer gelezen.Reageer op dit bericht: