Paul de Leeuw trok 30.000 fans, en Adje aan het kruis.Afgelopen zaterdag stond Paul de Leeuw eens niet als televisieman in de schijnwerpers, maar wel als popster. Want zopas is hij van start gegaan met zijn eerste concert in de reeks van Symphonica in Rosso.

Maar liefst 30.000 fans, van jong tot oud, kwamen naar het concert van Paul, die dit keer voor honderd procent zanger was en werd bijgestaan door Cor Bakker, Adje en het veertigkoppige orkest van Guido Dieteren. Paul bracht liedjes als: Vlieg met me mee, Ik heb je lief en Vleugels van mijn vlucht.

Tijdens het liedje: Ik heb je lief, maakte Adje zijn entree hangende aan een groot kruis. En omdat Jan Smith stemproblemen had liet deze verstek gaan, maar het was later opnieuw Adje die de show stal toen hij gehuld in de Volendamse klederdracht een liedje zong van Smit.

De Leeuw zong naast zijn eigen nummers ook een Italiaanse medley, daarbij werd hij bijgestaan door Leontine Borsato, ook de echtgenoot stal de show, want hij was immers vorig jaar de eerste die startte met de Symphonica in Rosso concerten. Marco zong naast een duet met Paul zijn hits: Binnen, Rood en Ik leef niet meer zonder jou.

Meer info: Klik hier

2007
Meer nieuws klik Home.

Dit bericht is gepost op 05 November, 2007 en 3933 keer gelezen.Reageer op dit bericht: