Paul de Leeuw 2x genomineerd, en kan niet gemist worden.Paul de leeuw is niet alleen persoonlijk genomineerd voor de zilveren ster, maar ook zijn programma: Mooi Weer de Leeuw, heeft nu ook (weer) een nominatie voor de Televisier Ring in de wacht gesleept.

De Leeuw staat zelf persoonlijk niet graag in de schijnwerpers, maar zegt het wel geweldig te vinden dat zijn werk en dat van zijn team wordt beloond. Het Televiziering Gala wordt uitgezonden op 26 oktober.

Ook leuk voor Paul is het feit dat tv-kijkers hem het meest missen in het zomerseizoen. Zeven op tien Nederlanders hebben de programma's 'erg gemist', Matthijs van Nieuwkerken is met 14% na Paul de Leeuw de meest gemiste presentator, daarachter komen Gerard Joling en Gordon. Dat blijkt uit een onderzoek van Blauw Research onder kijkers van Digitenne van KPN.

Verder presenteert Paul zaterdag 6 oktober het Gala van de Nederlandse film, het is de eerste keer dat de Leeuw de presentatie zal doen. Het evenement wordt live uitgezonden via de website van het filmfestival, en later op de avond zet de VPRO een samenvatting van het gala uit dat doorgaat in de Utrechtse Jaarbeurshal.

2007
meer nieuws klik home

Dit bericht is gepost op 04 October, 2007 en 1726 keer gelezen.Reageer op dit bericht: