Chinese actrice wil seks trio met Anglina Jolie en Brad Pitt.Bai Ling, de bekende Chinese actrice (foto), verklapt dat er een onweerstaanbare seksuele aantrekkingskracht heerst tussen haar en Angelina Jolie. "We voelen ons ontzettend tot elkaar aangetrokken. Er hangt al een hele tijd een sterke seksuele geladen energie tussen ons. En wanneer ze naar me kijkt, zie ik begeerte in haar ogen, en dat maakt haar onweerstaanbaar", aldus Ling.

In de films Sky Captain en the World of Tomorrow werkten Ling en Jolie reeds samen en in de documentaire A Place in Time, zou Jolie gezegd hebben dat ze bij een volgende samenwerking geliefden zullen spelen. "We hadden in bed kunnen belanden maar daar was het niet de juiste tijd en plaats voor, maar Angelina vertelde daarvoor dat ze daar wel voor open stond. Ze lijkt dan ook erg op mij, ze is volkomen eerlijk over haar seksuele gevoelens", aldus Ling.

Het feit dat Anglina nu een relatie heeft met acteur Brad Pitt is volgens Ling geen obstakel. En zegt dat het zelfs geweldig zou zijn om een trio te doen met een beroemd koppel. "Brad is dan ook de knapste man die er op de wereld rond loopt. Nu hij en Angelina samen zijn, kan ik ze misschien wel allebei in bed meemaken".

Angelina Jolie heeft er zelf nooit een geheim van gemaakt dat ze biseksueel is. Jenny Shimizu, een ex van Jolie, liet eerder weten dat Angelina nooit trouw kan blijven aan een man, omdat ze teveel van vrouwen zou houden.

2007
Meer Holebi nieuws klik Home.

Dit bericht is gepost op 04 October, 2007 en 5582 keer gelezen.Reageer op dit bericht: