Vlaams Homopriester uit de kast + vijf filmpjes.Een tijd geleden circuleerden er tal van filmpjes op Youtube waarin een Vlaams priester uit de kast kwam als homo. Mensen vroegen zich af wie de onbekende priester was, maar gisteren maakte hij zelf in een vijfde filmpje bekend dat het ging om opgezet spel.

De aanleiding van het opgezet spel is de première van het toneelstuk: Verlangens, dat op 19 oktober in theater Klokhuis te Antwerpen wordt vertoond

In het stuk staat de relatie centraal van priester Stefan (Eddy Kips) die een relatie heeft met escort boy Yannick (Kristof Goffin). Verlangens is het nieuwste stuk van Amfi Theaterproducties en is het vervolg op het Passie dat vorig jaar zeer goed werd onthaald door zowel media als publiek.

De uit de kast filmpjes op Youtube moesten dienen als reclame voor het toneelstuk. Dat zegt Marc Dirix, woordvoerder van Amfi Theaterproducties.

In de filmpjes werd in een notendop het verhaal verteld van priester Stefan, verteld door een acteur in priesteroutfit waarbij hij onherkenbaar in beeld werd gebracht.

Vijf filmpjes bekijken: Klik hier

Meer info over het toneelstuk: Klik hier


holebi info 2007 - meer nieuws klik home

Dit bericht is gepost op 21 September, 2007 en 2283 keer gelezen.Reageer op dit bericht: