Lesbische rockster Melissa Etheridge komt op voor kanker.Melissa Etheridge (foto), het lesbische rock icoon die in 2007 een Oscar won en reeds twee Grammy awards won, heeft borstkanker overwonnen. Ze neemt nu deel aan Hard Rock International voor de lancering van Rocktober.

Rocktober is een reeks van wereldwijde concerten, met life Music, die zal plaatsvinden om het bewustzijn rond borstkanker te verhogen en om geld in te zamelen.

Met de uitgave van een gelimiteerde 2007 Hard Rock Breast Cancer Awareness Pin, wil Hard Rock de 100% nettowinst geven aan organisaties die doen aan onderzoek voor borstkanker.

Melissa Etheridge zal de start geven met een concert waarbij ze haar album zal voorstellen, aan Hard Rock Caf├ęs wereldwijd.

Deze evenementen zullen artiesten in de kijker zetten om geld bijeen te verzamelen. Tijdens de editie van vorig jaar zagen we sterren als The Go-Go's, Alexa Ray Joel, Melanie C en Bonnie Tyler. De setting voor 2007 bestaat onder andere uit Griffin House, Finding Stella, Jenny Owen Young en Sons of William.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen, gaan de gasten van Hard Rock de drink pink invoegen, tijdens Roctober.

Vanaf 24 september zal Hard Rock International zijn Pink Coctails voorstellen, waarvan de opbrengst gaat naar de stichting voor onderzoek naar borstkanker.

De Pink Coctails bestaan zowel in een alcoholische als niet alcoholische versie en krijgen namen zoals Blushing Peach, Berry Blush Martini, Pink Margarita en the Wildberry Smoothie.

De toewijding van Hard Rock naar filantropie is de eerste prioriteit. De bedoeling van Rocktober is om er samen in te geloven dat er wereldwijd een vergroting van het bewustzijn van borstkanker kan bereikt worden waardoor er geld kan ingezameld worden. Samen strijden tegen borstkanker!

Meer holebi nieuws, klik Home.
2007

Dit bericht is gepost op 13 September, 2007 en 2153 keer gelezen.Reageer op dit bericht: