Bearforce1, de Nederlandse homoband scoort gigantisch op YouTube. (+clip)Bearforce1 (foto), de Nederlandse homoband, scoort een geweldige hit op internet. Bearforce1 is een groep die bestaat uit 4 potige volwassen kerels. De videoclip van de debuutsingle werd op YouTube op twee dagen tijd meer dan 200.000 bekeken.

De populaire showbizzlog PerezHilton.com heeft lyrische berichten aan deze groep gewijd, wat mee aan de basis ligt van deze monsterscore. PerezHilton trekt dagelijks miljoenen bezoekers.

De webmaster van PerezHilton, die eveneens homo is, staat bekend om zijn liefde voor Europese bands die obscuur uit de hoek kunnen komen. Hij was het ook die de Britse artiesten Mika en Amy Winehouse bekend maakte bij het Amerikaanse publiek.

De 4 mannen van Beatforce1, een Ier en drie Nederlanders, leerden elkaar kennen tijdens een vakantie in New York. De fysieke verschijning van de mannen ligt aan de basis van de naamkeuze voor hun groep. In homokringen worden stoere en harige mannen beren genoemd. Je kan dus best zeggen dat dit de eerste berenband is.

De debuutsingle werd gelanceerd tijdens de Gay Pride in Amsterdam. Het bevat stukjes van songs van artiesten zoals Donna Summer en Dead or Alive.

Wanneer je op YouTube naar de clip kijkt, zie je de 4 mannen rollebollen over het strand en stoeien in een zwembad.

Om de clip te bekijken, klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
Debuut berenband Bearforce1 tijdens Amsterdam Gay Pride.(02.08.07.)

Bron: Het laatste nieuws
17.08.07.

Dit bericht is gepost op 17 August, 2007 en 4496 keer gelezen.Reageer op dit bericht: