Angelina Jolie kan niet zonder lesbische seks!Recent kon je bij ons lezen dat Angelina Jolie vanaf nu lesbische seks afzweert. Maar ex-liefje Jenny Shimizu (foto) zei in een Britse krant dat Jolie teveel van vrouwen houdt en vroeg of laat weer door de knieƫn zal gaan voor iemand van het eigen geslacht. Volgens Shimizu is lesbische seks een drug en is Jolie eraan verslaafd.

Verder vertelde Shimizu, 40, dat Jolie een fantastische minnares was. De vonk sloeg elf jaar geleden over, Angelina was toen 19 en getrouwd met de Britse acteur Jonny Lee Miller. Destijds zei Jolie in de media: "Ik was erg verrast dat ik gevoelens had voor een vrouw, maar ik wilde haar ook zoenen en aanraken".

Ex-liefje Shimizu onthulde ook nog dat ze Jolie leerde hoe ze een vrouw moet beminnen. En zei daarover: "Ze was verlegen, maar ik moedigde haar aan".

Ondertussen is Jolie gelukkig met acteur Brad Pitt, het koppel heeft een biologische dochter van veertien maanden en drie geadopteerde kinderen.

Shimizu denkt dat Jolie niet trouw zal kunnen blijven aan Pitt. "Want ze krijgt een kick van spanning en gevaar, en niet van huisje, boompje en beestje met man en kinderen".

holebi info 2007

Dit bericht is gepost op 13 August, 2007 en 3865 keer gelezen.Reageer op dit bericht: