Jos Brink met succes geopereerd.Vorige week werd BelgiƩ en Nederland opgeschrikt door het nieuws dat Jos Brink kanker heeft. Vandaag kunnen we meedelen dat hij inmiddels met succes is geopereerd aan een dikke darm tumor.

Chirurgen hebben de tumor en een stuk darm uit het lichaam van Brink kunnen verwijderen. Hij krijgt nu een maand tijd om te herstellen, daarna wordt er een chemokuur gestart.

Paul, de aangenomen zoon van Jos en zijn partner Frank, liet weten dat de dokters vertelden dat we erg blij mogen zijn, want dat de tumor niet langer had mogen blijven zitten anders waren er nog meer problemen geweest.

Jos ging opgewekt het ziekenhuis in en zei: "Ik hoop op een wonder net als mijn lief Frank tien jaar geleden overkwam. En ik heb het volste vertrouwen in de medische stand".

Brink is net 65 geworden, en zou dit jaar met Purper op de planken staan. De uitzaaiingen in zijn been veroorzaakten teveel problemen, en de dokters raadden de artiest dan ook aan om zich te laten bestralen, wat inmiddels al is gebeurd, want Jos kreeg steeds meer problemen aan zijn been, en zijn Amsterdamse huis zit vol met trapjes. Of hij helemaal zal genezen is afwachten.

holebi info 2007

Dit bericht is gepost op 03 August, 2007 en 3709 keer gelezen.Reageer op dit bericht: