Acteur Rupert Everett tegen adoptierecht voor homo's.De openlijke homo acteur Rupert Everett (foto) zal zelf geen kinderen adopteren of krijgen. De 48-jarige acteur is van mening dat homo's geen kinderen moeten adopteren of krijgen.

Everett zegt dat hij het geen goed idee vindt dat homo-mannen toestemming krijgen om kinderen te adopteren. De acteur die vrijgezel is, deed eerder ook al conservatieve uitspraken over holebi's.

Op de vraag of hij zelf ooit kinderen zou adopteren antwoordde hij: "Oh nee, zeker niet, dat wil ik geen kind aan doen. Want kan je het jezelf al voorstellen, een kind met twee vaders die naar school komen voor een ouderdag, en dan allerlei discriminerende opmerkingen naar zijn of haar hoofd krijgt geslingerd".

Nadien grapte de acteur dat hij misschien een doof kind kon adopteren. "Dan moet hij of zij de vervelende opmerkingen niet horen", zei Everett.

Tijdens het verdere interview werd duidelijk dat de acteur het eigenlijk vooral over zichzelf heeft. Want op een bepaald moment zei hij: "Ik hou van kinderen, ik heb tien peetkinderen, maar ik ben geen goede peetvader. En ik ben ook niet goed in het onthouden van verjaardagen, ik geloof niet in Vaderdag of Moederdag, en ik hou zelfs niet van kerstmis. Mensen laten zich emotioneel verleiden veel geld uit te geven, het maakt mij ziek. Zo dus ik denk dat ik nooit kinderen zal adopteren, dat is echt niets voor mij.

holebi.info 2007

Dit bericht is gepost op 26 July, 2007 en 2207 keer gelezen.Reageer op dit bericht: