Homofobische zanger gaat dan toch niet zijn leven beteren.Afgelopen maandag kon je bij ons lezen dat er (opnieuw) een homofobische reggae zanger zijn leven zou gaan beteren door de ondertekening van de Reggae Compassionate Act, waarin men verklaard te zullen pleiten tegen onverdraagzaamheid jegens iedereen en in het bijzonder holebi's.

Het ging om de homofobische reggae zanger Buju Banton (foto), die zou het contract ook ondertekend hebben, net zoals dat voordien gebeurde door reggae zangers als Beenie Man, Sizzla en Capleton.

Maar nu laat het management van Buju Banton weten dat de reggae zanger de akte niet heeft ondertekend. En laten verder weten geen verdere commentaar te willen geven over de zaak, die volgens hen is gebruikt door holebi rechten organisaties om hun zaak te bepleiten.

En ook afgelopen maandag kon je bij ons lezen dat de jamaicaanse reggae zanger Beenie Man liet weten dat hij de akte niet ondertekende, maar liet verder weten dat hij wel tegen het aanzetten van geweld tegenover homo's is.

Eerder kon je bij ons lezen:
Homofobische reggae zanger gaat zijn leven beteren. (23.07.07)
1 van 4 homofobische zangers tekende geen anti homofobische akte. (23.07.07)
4 Reggae artiesten tekenen historische overeenkomst.(13.06.07)

holebi info 2007

Dit bericht is gepost op 24 July, 2007 en 1566 keer gelezen.Reageer op dit bericht: