Vlaams extreem rechts bedreigd holebi's op EuroGames.Olivier Bronselaer, de beruchte homohater, roept op tot actie tegen de holebi's van de EuroGames. Het gaat hierbij om een welgemeende oproep aan alle nationaal-socialisten uit heel Europa, om van 12 tot 15 juli naar Antwerpen, Belgiƫ te komen.

"Ik vraag jullie luid en duidelijk te protesteren tegen deze Olympische spelen voor holebi's. Bezoek eerst maar eens de website van dit vreselijke evenement. Het is jullie heilige plicht stappen te ondernemen en zelfs georganiseerde acties aan te kondigen". Deze oproep werd ondertekend door Wolfgang Meister, pseudoniem van Bronselaer.

"Holebi's zijn het uithangbord van al het perverse in de wereld", aldus Bronselaer. "Homofielen moeten hun seksuele geaardheid op de achtergrond houden, want als echte christen weet ik gewoonweg dat ze fout doen. Mijn vader was homofiel! Ik heb veel nare dingen met hem meegemaakt. Ik weet dus dat het zelfzuchtige mensen zijn dien niet in staat zijn tot liefde. Ik werk vaak samen met homofielen en heb al mogen ervaren dat mijn oordeel volledig met de werkelijkheid strookt".

Blokwatch neemt Bronselaer serieus. "Er moeten er maar enkelen zijn die het initiatief willen nemen, en de bal gaat aan het rollen. Bovendien is het zomer en staan er vrij weinig activiteiten op het programma van Blood & Honour. Vergeet niet, je zit hier met een bende die bewezen heeft dat ze voor niets terugdienst", aldus Patrick Coeman van Blokwatch.

Bronselaer richtte de partij protest op, en wilde seksuele geaardheid op de identiteitskaarten laten plaatsen. Hij haalde 500 stemmen bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen.

Bij de EuroGames zijn ze er gerust in. Woordvoerder Davy Brocatus wil er weinig aandacht aan schenken. De ordediensten slaan geen groot alarm, maar Sven Lommaert van de Antwerpse politie zegt dat ze wel gepast zullen reageren indien er problemen ontstaan.

holebi info 2007

Dit bericht is gepost op 13 July, 2007 en 2464 keer gelezen.Reageer op dit bericht: