Acteur die ontslagen werd wegens homofobie vecht terug.Isaiah Washington (foto), de ontslagen televisiedokter uit Grey's Anatomy, wil via de rechter zijn gelijk halen. Washington werd uit de serie ontslagen omdat hij enkele anti-homo opmerkingen had gemaakt richting collega T.R Knight, die toen nog maar pas uit de kast was gekomen als homo.

Washington zegt dat hij in de val is gelokt door Knight. En zei in een interview dat de verkeerde persoon is ontslagen. Volgens Washington heeft Knight erg overdreven inzake de homofobe opmerkingen, en dit alleen maar om een hoger salaris te krijgen.

"Ik moet mijn naam zuiveren", zegt de 43-jarige Washington. Die verder van mening is dat Knight uit de serie had moeten worden ontslagen. Tot slot zegt hij dat de homofobische opmerking niet gericht was aan Knight maar wel aan tegenspeler Patrick Dempsey.

Korte tijd na de discussie over de homofobische uitspraak had Washington een gesprek met holebi activisten waarbij hij liet weten dat hij het niet zo had bedoeld. En nog wat later werkte hij mee aan een pro holebi spotje.

Meer Holebi nieuws klik Home.

Eerder kon je bij ons lezen:
Acteur ontslagen na homofobische opmerkingen. (09.06.07)
Grey's Anatomy acteur in pro holebi spotje. (03.05.07)

26.06.07
Bron: De Telegraaf.nl

Dit bericht is gepost op 26 June, 2007 en 2701 keer gelezen.Reageer op dit bericht: