Homo illusionist tovert zichzelf heteroseksueel.Nederland: Hans Klok (foto), 38, en illusionist van beroep beweerde in een Amerikaanse radioshow dat hij heteroseksueel zou zijn. Afgelopen week was hij te gast bij Howard Stern.

Stern vroeg aan Hans of hij hetero was. "Wat doe ik nu", dacht Hans. "Amerika is erg conservatief en ik wil dat mijn show in Las Vegas een groot succes wordt. Voor ik het wist zei ik daarom plots: "Ja, ik ben hetero", en wees daarbij naar mijn assistente Pamela die in de uitzending tegenover me zat, en zei "We hebben het zelfs al een paar keer gedaan".

Klok laat weten dat de uitspraken in een opwelling kwamen, en dat het eruit was voor hij zich realiseerde dat de uitspraken ook in Nederland bekend zouden worden. En ja, daar weet iedereen al lang dat ik geen enkel probleem heb met mijn homoseksualiteit. "Volgende week sta ik zelfs op de cover van de nieuwe Gay Krant en heb daarin een openhartig interview, maar ja, ik had de uitspraken al gedaan...".

Pamela kwam met de oplossing, en zei tegen Klok: "Met de uitspraken haal je alle kranten en volgende week zeg je gewoon dat het een illusie was, dan tover je gewoon je ware ik tevoorschijn en kom je weer in alle kranten".

Klok is al enkele weken in Las Vegas met zijn voorstelling: Faster than magic.

22.06.07
Bron: gk.nl

Dit bericht is gepost op 22 June, 2007 en 2156 keer gelezen.Reageer op dit bericht: