Jean Marie Pfaff 10de Ambassadeur EuroGamesEx-voetballer Jean Marie Pfaff is afgelopen vrijdag aangesteld als de tiende ambassadeur voor de komende EuroGames, die weldra doorgaan in Antwerpen.

"Ik ben zelf voor de vrouwen, maar heb niets tegen die mensen. Het zijn toffe mensen, die veel goed doen voor de maatschappij en nog weten wat gezelligheid is. Ik ken er zelf veel die voor de mannen zijn, en die weten dat ik voor de vrouwen ben, maar ik heb nooit last van ze gehad. Ze doen echt niemand kwaad, meer zelfs, ze zijn heel sociaal en staan altijd klaar om te helpen. En zeker nu die spelen in Belgiƫ en in het bijzonder in Antwerpen zullen doorgaan, vond ik dat ik ze ten volle moest steunen", aldus Pfaff.

Verder zegt de ex-voetballer dat hij er geen probleem van gemaakt zou hebben als een van zijn drie dochters lesbisch zou zijn geweest. "Elk mens, hoe hij of zij geaard is, heeft recht op geluk. Dat ze maar gezond zijn, dat is toch het belangrijkste. Bovendien zit het ook in de genen en kan daar niemand iets aan veranderen. Ik vind het dan ook heel erg dat sommige ouders hun homo of lesbische zoon verstoten". Pfaff zegt tot slot dat hij heel wat holebi's in de topsport kent, maar dat hij geen namen wil en kan noemen.

Eerder kon je bij ons lezen:
3000 Atleten tijdens EuroGames, holebi's gezocht voor videoclip.(13.06.07)

16.06.07
Bron: talkoftown

Dit bericht is gepost op 17 June, 2007 en 2092 keer gelezen.Reageer op dit bericht: