Eva Pauwels pas gehuwd, met Christel Devos.Afgelopen vrijdag 15 juni stapte Eva Pauwels, 30, in het huwelijksbootje met Christel Devos, 42. en dit in het gemeentehuis van de Pinte. Pauwels is vooral bekend dankzei haar ex-man Jacques Vermeire, die ook aanwezig was op het huwelijk. (foto)

"Het was even spannend als mijn eerste huwelijk met Jacques", zei Pauwels over haar huwelijk met Christel. Na de burgerlijke plechtigheid trok het kersvers gehuwde koppel en genodigden naar kasteel Sanderling, waar een religieuze plechtigheid werd gehouden door Norbert Bethune van Rent a Priest.

"Het is niet omdat je het al eens eender hebt meegemaakt dat het minder emotioneel is en je het minder intens zou beleven, ik was ongelofelijk zenuwachtig, maar toch wilde ik graag onze liefde bezegelen.

Vermeire zei: "Ik ben erg blij voor Eva en Christel, die twee zien elkaar echt doodgraag en ze zijn gelukkig, en dan moet je trouwen. Bovendien is Christel een toffe vrouw, ook voor onze kinderen Maxime en Julie is het beter zo".

Pauwels was vijf jaar gehuwd met Vermeire en sinds ze uitelkaar gingen zijn ze nog steeds de beste vrienden, samen hebben ze twee kinderen van inmiddels 9 en 7 jaar oud. Eva en Christel hebben zelf geen kinderwens, "met mijn twee kinderen is ons gezin al compleet, en enkele weken geleden werd Christel meter van een nichtje", zei Pauwels.

Meer holebi nieuws klik Home

17.06.07
Bron: het nieuwsblad.be

Dit bericht is gepost op 17 June, 2007 en 11599 keer gelezen.Reageer op dit bericht: