Mexicaans homo zanger krijgt veel steun van fans.Mexico: In maart van dit jaar zorgde zanger Christian Chavez (foto) voor heel wat opschudding in het diepe conservatieve katholieke land, toen hij uit de kast kwam als homo.

Chavez is een van de zes leden van de Mexicaanse popband R&D. Zijn geaardheid werd bekend toen hij met zijn vriendje in het huwelijksbootje stapte in Canada.

Vandaag de dag is Chavez en zijn groepje nog steeds erg populair, en krijgt hij veel support van zijn fans nadat hij uit de kast gekomen is als homoseksueel. De 23-jarige zanger liet weten dat hij blij is dat hij eindelijk zichzelf kan zijn, en dat de steun van zijn vele fans hem erg goed doen.

"De eerste keer na mijn outing als homo was ik erg bang om op het podium te komen, maar mijn fans waren zo lief, en aardig dat ik me meteen goed voelde, en heb gezongen zoals ik nooit eerder had gedaan", zei Chavez in een recent interview.

R&B zingt zowel in het Engels als in het Spaans en toert inmiddels de hele wereld rond. Weldra zijn ze te gast in Roemeniƫ en Spanje. De Mexicaanse media was Chavez na zijn outing erg gunstig gezind en lieten hem weten dat ze hem erg moedig vonden.

Meer holebi nieuws klik Home.

Eerder kon je bij ons lezen:
Eerste Mexicaanse popster komt uit de kast. (05.03.07)

07.06.07
Bron: gncie.com en holebi.info

Dit bericht is gepost op 07 June, 2007 en 2268 keer gelezen.Reageer op dit bericht: