Vlaams Belang kamerlijst-kopstukken erg homofobisch.Uit een persmededeling van Mikpunt175.be blijkt dat de top drie van de Kamerlijst voor de Antwerpse tak van het Vlaams Belang erg homofobisch is.

De top drie bestaat uit: Gerolf Annemans, Alexandra Colen en Bruno Valkeniers. Alle drie zijn ze fel tegen homoseksuelen. Lijsttrekker Annemans is bekend als auteur van de 1991 brochure waarin staat dat het duidelijk is, dat holebi's niet geschikt zijn in de natuurlijke orde, en dat ze de maatschappij geen baat bijbrengen.

Valkeniers, een Vlaams Belanger met katholieke roots, zegt: "Ik ben praktiserend katholiek, en met de wetgeving voor homoseksuelen heeft paars de abnorm gelijkgeschakeld met de norm. Het zijn allemaal mensen, en ik heb met hen geen probleem, maar ik deel enkele van hun normen niet", klinkt het.

Alexandra Colen stond recent nog met een paginagrote advertentie in enkele kranten, waarin ze onder andere stelde dat ze als enige had gestreden tegen de instelling van een jaarlijkse nationale dag ter bestrijding van homofobie, en dit naar eigen zeggen omdat de tekst hierover elke kritiek op homoseksueel gedrag als homohaat beschouwt.

"Er bestaat in onze samenleving geen homofobie, maar wel normalofobie, een afkeer, en haat, voor de normale mens. Politici moeten normale mensen verdedigen. Zij zijn de meest gemarginaliseerde en verdrukte groep in onze samenleving", aldus Colen.

Verder zet Mevrouw Colen zich ook af tegen de wet die het mogelijk maakt dat mensen van geslacht veranderen. "Zo kan een heterokoppel een homokoppel worden, en omgekeerd, volgens de natuur is er een verschil tussen man en vrouw, maar onze wetgevers hebben deze natuurlijke orde afgeschaft. God schiep man en vrouw, en de Staat maakt het ongedaan". Verder zou volgens Colen inseminatie voor lesbische koppels verboden moeten worden.

Mikpunt staat open voor homo's, lesbiennes, biseksuelen, transgenders en andere seksuele minderheden uit diverse politieke en religieuze middens. Mikpunt is geen partijpolitieke organisatie en sluit geen enkele politieke, ideologische of godsdienstige stroming uit in zoverre die onze doelstellingen deelt. De voornaamste doelstelling is een strijd tegen het Vlaams Belang.


Eerder kon je bij ons lezen:
Vlaams Belang: Bart Debie mag geen holebi's ronselen want die zijn ziek! (06.06.07)

Meer Holebi Nieuws klik Home

06.06.07
Bron: mikpunt.be

Dit bericht is gepost op 06 June, 2007 en 2643 keer gelezen.Reageer op dit bericht: