Mr Gay 2007 is zesde ambassadeur van de EuroGames.De 38-jarige Nathan Shaked (foto), winnaar van Mr Gay International 2007, is zopas aangesteld als zesde ambassadeur voor de komende EuroGames die weldra doorgaan in Antwerpen.

Shaked is afkomstig uit Israƫl en naast advocaat is hij ook eigenaar van een keten van fitnessclubs. Ook is hij een fervent bodybuilder en deed maar liefst vijf keer mee aan de Iron Man triatlon.

De nieuwe en zesde ambassadeur van de EuroGames zal op 15 juli deelnemen aan de stadsloop in Antwerpen. Er wordt dan een traject van 5, 10 of 16 kilometer naar keuze gewandeld.

Ook actrice Els De Schepper, Schepen Ludo Van Campenhout en EuroGames-ambassadeur Pieter Loridon zullen deelnemen aan de stadsloop.

EuroGames 2007: Van 12 tot 15 Juli verwelkomt de Stad Antwerpen dus ongeveer een 3.000 deelnemers en 10.000 bezoekers. Naast het feit dat elke deelnemer de kans krijgt uit te blinken op sportief vlak, beoogt EuroGames 2007 aanvaarding en integratie van holebi's en transgenders in onze maatschappij te bevorderen.

Aparte spelen voor holebi's, die trouwens ook open staan voor hetero's, zijn destijds in het leven geroepen omdat homoseksuele sporters niet werden en worden aanvaard in de topsport maar ook in de amateursport, spijtig genoeg is dat vandaag de dag nog vaak het geval.


08.05.07
Bron: Gayworld.be en EuroGames.be

Dit bericht is gepost op 08 May, 2007 en 5341 keer gelezen.Reageer op dit bericht: