Acteur Kevin Bacon zet zich in voor homo & lesbi gezinnen.Dankzei acteur Kevin Bacon (foto) won de organisatie Family Pride ruim 7000 euro via de site www.SixDegrees.org, een liefdadigheids instelling opgericht door de acteur.

De organisatie Family Pride verwierf verder nog eens 22.000 euro door campagne voering via de site van de acteur. Een woordvoerder van de organisatie liet weten erg blij te zijn met het succes.

"We gaan het geld nu niet alleen meer gebruiken om onze trainingsprogramma's, campagnes en werk te financieren, maar we zullen ons nu ook richten op het meer zichtbaar worden met de hulp van acteur Kevin Bacon", aldus Jennifer Chrisler van Family Pride.

Family Pride is een organisatie van homo, lesbische en transgender gezinnen. Die onder andere wil laten zien dat ze hetzelfde zijn als "traditionele" gezinnen.

Bacon ging in januari van dit jaar in zee met Network voor de creatie van SixDegrees.org. In het spel moet men elke acteur of actrice binnen zes stappen met Kevin Bacon kunnen linken. Men kan ook een goed doel naar keuze steunen waarvan Family Pride nu de winnaar is in de wedstrijd en ontving 1,138 donaties via de site SixDegrees.

Meer info: Klik hier

Meer holebi nieuws klik Home

23.04.07
holebi info

Dit bericht is gepost op 23 April, 2007 en 6499 keer gelezen.Reageer op dit bericht: