Roseanne Barr: Ik ben gewoon een grote idioot met een grote mondWashington. Actrice Roseanne Barr (foto) opende haar radioshow met te zeggen dat homo's en lesbiennes te zelfingenomen en te narcistisch zijn. Ze ging verder met een hele tirade over holebi kiezers en holebi of transgender politici. Volgens Roseanne kunnen ze alleen maar praten over zichzelf en de holebi gemeenschap.

Na felle berispingen van de holebi en transgender gemeenschap zette Roseanne een verontschuldiging op haar persoonlijke blog.

Ze verontschuldigde zich: "Ik betreur diep dat ik de holebi en transgender gemeenschap gekwetst en beledigt heb. Ik zei dingen die ik niet echt meen, omdat ik niet nadacht. Ik was verkeerd en bied mijn gemeende verontschuldigingen aan"!

Zij ging verder te schrijven dat zij het echt meende toen ze zei dat iedereen zich zou moeten verenigen en zou moeten buiten hun eigen gemeenschap, ras, klasse of buurt gaan en om zo samen Bush zijn oorlog tegen Amerika en Amerikanen te stoppen.

"Ik hou van homo's en lesbiennes en ik haat indelingen. Ik ben soms een grote idioot met een grote mond. Ik zal leren voorzichtiger te zijn! Vergeef me alstublieft, dit alles maakt me droevig!

De meeste bezoekers schenen de verontschuldiging aan te nemen. Roseanne heeft een lange voorgeschiedenis in het steunen van holebi en transgender kwesties.

De com├ędienne spoort de holebi en transgender gemeenschap aan zich te verenigen met andere minderheidsgroepen en samen een gemeenschappelijk front te vormen. Samen kunnen ze strijden tegen de onderdrukking.

Ze zei: "Ik ken te veel homo's en lesbiennes die republikein zijn en ik kan niet begrijpen hoe ze hiervoor kunnen kiezen. Laat ons allen samen komen en een leger vol diversiteit vormen dat staat voor de democratie en economische gerechtigheid".

Meer holebi nieuws, klik Home.


Bron: 365 gay com
12.04.07.

Dit bericht is gepost op 12 April, 2007 en 2022 keer gelezen.Reageer op dit bericht: