Roseanne Barr zegt dat holebi's zelfingenomen en narcistisch zijn.Actrice Roseanne Barr (foto) ligt onder vuur door te zeggen dat homoseksuelen te vol zijn van zichzelf.

Roseanne maakte deze opmerkingen op KCAA radio waar ze regelmatig te horen is, tijdens een interview met de Afro-Amerikaanse lesbische activiste Jasmye Cannick.

Roseanne zei: "Ik heb tijdens mijn 54 jarig bestaan nog nooit een lesbische of homo gezien die politiek is, dingen horen zeggen die niet over hen gingen. Ze geven niet om het minimumloon, niet over enige andere groep behalve die waar ze zelf bij horen. Lesbiennes en homo's zijn narcistisch en ik vind dat raar. Het enige wat ze kunnen zeggen is accepteer me, want ik ben homoseksueel".

Brad Luna, woordvoerder van de Human Right Campaign, vindt Roseanne volledig verkeerd met haar commentaar. Er zijn zovele holebi's die bij de brandweer of de politie zijn, die leraar zijn of dokter en die zich dagelijks inzetten voor alle Amerikanen.

The Gay & Lesbian Victory Fund, die dozijnen holebi en transgender politici hebben geholpen, eisen een onmiddellijke verontschuldiging. Roseanne heeft de holebi en transgender gemeenschap ten schande gemaakt. De commentaar is onverantwoordelijk en ze heeft zich niet voldoende geïnformeerd.

Meer holebi nieuws, klik Home.

Bron: 365 gay com
11.04.07.

Dit bericht is gepost op 11 April, 2007 en 2699 keer gelezen.Reageer op dit bericht: