Christelijk Vlaams Belanger steunt bisschop Leonard.Het is erg moeilijk om nog een niet politiek correcte mening te uiten over homoseksualiteit. Dat zei Philippe Van der Sande (foto) van het Vlaams Belang in de Standaard.

Van der Sande is tevens voorzitter van de Beweging voor christelijke Solidariteit. "De uitspraken van bisschop Léonard zijn moedig", vindt de christelijke Vlaams Belanger.

"De katholieken hebben begrip voor de situatie waarin homoseksuelen zich bevinden, maar niet voor homoseksualiteit Dat blijft tegennatuurlijk en abnormaal en moet bestreden worden, want de tijd is gekomen voor een duidelijk christelijk antwoord op de holebiwaanzin", aldus Van der Sande.

"De christelijke scholen moeten veel duidelijker de leer van de katholieke Kerk over homoseksualiteit uitdragen en verdedigen. De leerlingen zijn al te vaak in de waan dat homoseksualiteit normaal is. Het is dus hoog tijd dat de leraars, directies en leerlingen van de christelijke scholen opnieuw correct geïnformeerd worden over de standpunten van de katholieke Kerk hieromtrent. Laat de uitspraken van de bisschop hiertoe een eerste aanzet zijn", besloot christelijk Vlaams Belanger Van der Sande.

Meer nieuws klik Home.


07.04.07
Bron: Het Roze Huis.be

Dit bericht is gepost op 07 April, 2007 en 2693 keer gelezen.Reageer op dit bericht: