Fergie's lesbische uitspattingen.



Black Eyed Peas zangeres Fergie (foto) heeft bekend dat ze, toen ze jonger was, een reeks lesbische relaties had, in een poging om te rebelleren tegen haar ouders en tegen haar katholieke opvoedingen. Ze experimenteerde toen ze 18 was met sex en drugs. Ze vond dat ze vrij laat met seksuele experimenten startte, door haar katholieke opvoeding.

Ze ziet zichzelf als een heel seksuele personaliteit.

Fergie speelt een lesbienne in Quentin Tarantino’s nieuwe horrorfilm “grindhouse”, die verslaafd geraakt aan een sterke amfetamine waardoor gebruikers meer dan 3 dagen wakker kunnen blijven en sterke hallucinaties ondervinden.

Fergie zegt blij te zijn dat ze levend uit haar drughel kwam.

Fergie, wiens echte naam Stacy Ferguson is, zei dat ze toen ze een beetje controle verloor over haar leven, ze in gevaarlijke situaties had kunnen terecht komen. Maar ze heeft nooit haar lichaam verkocht.

Ze heeft zelfs een revolver tegen haar hoofd gezet gekregen, toen een drugdeal verkeerd afliep, in Los Angeles. Gelukkig geraakte ze er heelhuids van tussen.

Voordat ze haar carrière in de muziek startte, was ze een kindster die acteerde in de sitcoms Mr Belvedere en Married with children.

Meer holebi nieuws, klik Home.
Bron: Smh com au
03.04.07.

Dit bericht is gepost op 03 April, 2007 en 3019 keer gelezen.



Reageer op dit bericht: