Nationale Loterij schenkt geld aan de EuroGames.Van 12 tot 15 juli 2007 verwelkomt Antwerpen ruim 3000 deelnemers en 10.000 bezoekers, voor de 11de editie van de EuroGames, die dit keer door gaan in Antwerpen.

De Belgische Nationale Loterij gaat de EuroGames die dit jaar naar Antwerpen komen, een subsidie geven van 50.000 euro. De organisatie moet jaarlijks een groot deel van zijn winst terug geven aan de maatschappij, dit jaar krijgt het sportieve holebi evenement de centjes.

Met het geld van de Loterij komt het totale budget voor de EuroGames uit op ongeveer 550.000 euro. De acties en promotie rond EuroMillions zullen vanaf nu deel uitmaken van alle communicatie rond de EuroGames 2007. De subsidie moet zorgen voor financiƫle zekerheid voor de Antwerpse versie van de holebi sportspelen.

Verder werd er recent een uitgebreid cultuuraanbod voorgesteld, want niet alleen op sportief valk zal er van alles te beleven zijn tijdens de EuroGames, maar is er ook een groot aanbod van cultuur.

In het cultuuraanbod komen alle facetten van de diversiteit binnen de holebi gemeenschap aanbod. Van 1 tot 15 juli worden er zowel gratis als betalende culturele evenementen georganiseerd in Antwerpen. Dit alles maakt tevens deel uit van het Festival van de Diversiteit.

21.03.07
holebi info

Dit bericht is gepost op 21 March, 2007 en 2271 keer gelezen.Reageer op dit bericht: