West-Vlaamse homo vermoord wegens avances.Vorige week vrijdag kwam de 44-jarige Jan Roose om het leven na moord. Zijn lichaam werd terug gevonden in een bestelwagen in Brugge, daarvoor was hij neergestoken en gewurgd door Jarrick Pauwelyn, 19, die bij hem inwoonde. De dader zou de avances van Roose beu zijn geweest.

Pauwelyn vermoorde slachtoffer Roose, afkomstig uit Blankenbergen, met messteken in de borststreek, daarna heeft hij hem nog gewurgd en het lijk van Blankenbergen naar Brugge vervoerd en daar achter gelaten.

De dader woonde sinds een zes tal weken in bij het slachtoffer, hij voerde er voor een Gentse firma renovatiewerken uit in de villa van Roose, omdat Pauwelyn geen vaste woonplaats had, liet Roose hem bij hem inwonen.

Vorige vrijdag zou het tot een ruzie zijn gekomen en Pauwelyn zegt, dat dit komt omdat hij niet wilde ingaan op de avances van Roose en dat hij daardoor erg kwaad is geworden en de moord heeft gepleegd. Hij werd aangehouden op beschuldiging van moord.

De dader verbleef na de moord nog in de woning van het slachtoffer, de zus van het slachtoffer had de politie verwittigd omdat haar broer die dag zijn snackbar op de Blankenbergse zeedijk niet had opengedaan en ze bezorgd was. Toen de politie in de villa aankwam, bleek de dader er nog te wonen, hij zei dat hij zijn huisbaas niet meer had gezien, pas donderdagavond bij een tweede ondervraging gaf Pauwelyn toe dat hij Roose had vermoord.

Het slachtoffer Roose was een bekend figuur in Blankenbergen en de Vlaamse en Brusselse homo scéne.

Meer nieuws klik Home.

24.02.07
Bron: holebi info

Dit bericht is gepost op 24 February, 2007 en 3205 keer gelezen.Reageer op dit bericht: