Lesbische tennisster Amelie Mauresmo verslaat Kim Clijsters.Na een spannende tweesetter wint de Franse Amelie Mauresmo (foto) de racket die 4 kilo goud weegt en bezet is met 1.700 diamanten. Mauresmo wint met 6-4 en 7-6 (4) na een tie-break. Het was Kim Clijsters haar laatste match op Belgische bodem. Het was een spannende slotfase waarbij een dubieuze beslissing uitviel in het nadeel van de Limburgse. Supporters reageerden ongepast en luid op de lijnrechters.

Amelie Mauresmo won voor de derde keer op rij de Diamond Games en won als eerste deze Belgische trofee ter waarde van 1.000.000 Euro.

Amelie zei een beetje moeite te hebben met de overwinning, omdat ze begrijpt dat het publiek wel echt ontgoocheld is. Iedereen zag liever Kim winnen. Ze bevestigt dat Belgiƫ een grote kampioene verliest en hoopt haar dit seizoen nog tegen te komen.

Mauresmo geeft ook toe dat de racket wel meer in haar gedachten rond cirkelde dan ze wou toegeven. Wat ze ermee gaat doen, daar heeft ze nog geen idee van.

Meer holebi nieuws, klik Home.Bron: hln be
18.02.07.

Dit bericht is gepost op 18 February, 2007 en 4435 keer gelezen.Reageer op dit bericht: