Britney Spears had lesbische orgieën.Volgens een vriend van Britney Spears (foto) ex-man Kevin Federline, had miss Spears regelmatig seks met vrouwen, volgens de man hield Britney van trio's en meisjes.

Muziekproducent Omar 'Iceman' Sharif nodigde Britney vaak een groep vriendinnen uit om bij haar thuis te feesten. Een andere bron zegt dat Britney op deze feesten vaak met haar girls in de slaapkamer verdween, soms waren het er drie, soms zelfs zes. De anonieme getuige beweert dat het 25-jarige fuifbeest tijdens haar huwelijk minstens twintig keer met vrouwen in bed dook.

Federline, de ex, zou van plan zijn intieme details over Britney's seksleven, tegen haar te gebruiken in een eventuele voogdijzaak. Op dit moment delen Spears en Federline de voogdij over de 1-jarige Sean Preston en de drie maanden oude Jayden James.

Onlangs zou Federline een schikkingsvoorstel van bijna negentien miljoen euro hebben afgewezen, hij zou weigeren de voogdij over zijn zoontjes op te geven. Het koppel stapte in 2004 in het huwelijksbootje en Britney vroeg in november de scheiding aan.

Meer nieuws klik Home

08.02.07
Bron: Het Laatste Nieuws.be

Dit bericht is gepost op 08 February, 2007 en 3091 keer gelezen.Reageer op dit bericht: