Ierse zetel parlementshuis laat motten homo maken.Leinster House, de zetel van het Ierse parlement de Oireachtas, heeft een ongebruikelijke methode gebruikt om een mottenplaag aan te pakken: motten misleiden om homoseks te hebben. Leinster House heeft jarenlang te maken gehad met veel voorkomende kleermottenplagen, maar het is het eerste jaar dat het deze vorm van "populatiecontrole" heeft getest. Kostenplaatje: € 41470.

Het overheidsgebouw liet volgens The Times meer dan 70 peulen die feromoongeuren verspreiden aanbrengen, waardoor mannelijke motten worden misleid om te paren met motten van hetzelfde geslacht. De apparaten, die door Rentokil zijn aangebracht, trekken mannelijke motten aan door vrouwelijke feromonen uit te zenden, en de motten worden vervolgens bedekt met een poeder dat "seksuele verwarring" veroorzaakt bij de motten.

Een woordvoerder van Rentokil zegt: “Terwijl de mannelijke motten Entostat-poeder oppikken, raken hun feromoonreceptoren overbelast met feromonen en kunnen ze geen vrouwtjes lokaliseren. Een mannetje dat Entostat-poeder draagt, vormt een mobiele feromoondispenser en produceert 'valse' feromoonsporen, die extra mannetjes aantrekken. "

Zoals veel dieren, is het bekend dat insecten en spinnen, inclusief motten, homoseks hebben. Er is weinig onderzoek naar homoseks onder insecten, maar onderzoekers vermoeden dat het vaak per ongeluk gebeurt tussen mannetjes exemplaren. Ondertussen zijn er al ruim 5.000 diersoorten beschreven waarbij homoseksualiteit voorkomt.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - december 2020

Dit bericht is gepost op 05 December, 2020 en 649 keer gelezen.Reageer op dit bericht: