Vrouw van Elliot Page, fans en beroemdheden reageren op trans coming out.Nadat gisteren acteur Elliot Page (geboren als Ellen) uit de transgender kast kwam, reageert vandaag zijn vrouw, de Canadese professionele danseres en choreografe Emma Portner.

"Ik ben zo trots op Elliot Page", schreef ze. “Trans-, queer- en niet-binaire mensen zijn een geschenk voor deze wereld. Ik vraag ook om geduld en privacy, maar dat je met mij meedoet in de vurige steun van het trans-leven, elke dag opnieuw. "Elliot's bestaan is een geschenk op zich. Shine on sweet E. Love you so much. "

Na Page's coming out en de woorden van Portner kwamen er duizenden reacties. Eén iemand stelde Portner de vraag of ze nu ze een echtgenoot heeft ze hopelijk niet lesbisch is, waarna Portner vond dat ze moest reageren, waarna ze op sociale media aan die persoon schreef: "Ik hoop dat je weet dat mijn seksuele voorkeuren en genderidentiteit jouw zaken niet zijn," sloeg ze terug. 'Voor mij om te beslissen, bedankt. Geef je labels van mij vrij. Ik ben zo fluid (vloeiend) als maar kan. "

De vraagsteller was niet tevreden met het antwoord en bleef Portner lastig vallen. Maar toen kwam een fan tussen en zei: “Van wie je houdt, is van wie je houdt. Het is echt zo simpel. Emma houdt van Elliot omdat hij Elliot is. Liefde is eigenlijk allesomvattend, en het lijkt alsof je leven er meer van nodig heeft. Elliot is gezegend met een begripvolle partner die hem in alles wil en zal steunen." Sommige fans menen dat je Portner kan omschrijven als panseksueel.

Reacties op coming out
Op de coming out van Elliot Page kwamen tal van positieve reacties, ook vanuit Hollywood. Ellen DeGeneres, die al jaren goed bevriend is met Page, liet via Twitter weten: ‘Hierbij stuur ik mijn vriend Elliot liefde. Je inspireert me met je kracht, moed en eerlijkheid.’

Zangeres Miley Cyrus reageerde op het Instagram-account van The Umbrella Academy, de show waarin Page speelt: ‘Elliot rules!’ Ook actrice Patricia Arquette sprak zich uit: ‘Je bent geweldig. Heel veel liefs voor jou!’

Mark Ruffalo schreef dan weer: "Je hebt deze wereld toleranter en liefdevoller gemaakt met je inzet, moed en kwetsbaarheid. We hebben geluk dat we publieke figuren zoals jij hebben."

Zangeressen Tegan en Sara schreven "Diepe liefde en bewondering voor jou @TheElliotPage !! Je kracht, moed en activisme, om nog maar te zwijgen van alle kunst die je bijdraagt aan deze aarde, dat is echt speciaal. Bedankt je bent zo open over je reis en je hebt zo hard gevochten om van de wereld een betere plek te maken."

Actrice Anna Kendrick stuurde een bijzonder lieve reactie en schreef: "De woorden van Elliot Page zijn zo mooi en zo welsprekend, en hij herinnert me eraan dat we allemaal dapper en vrolijk kunnen zijn, zelfs als de dingen eng zijn."

Ook vanuit Netflix kwam er een reactie, ze lieten weten dat e de credits van de serie The Umbrella Academy gaan aanpassen, zodat acteur Elliot Page niet langer Ellen Page wordt genoemd. Page blijft in de serie te zien in de rol van Vanya Hargreeves.

Lees ook
ELLIOT (Ellen) PAGE KOMT UIT DE TRANSGENDER KAST

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 03 December, 2020 en 825 keer gelezen.Reageer op dit bericht: