Trailer lesbische kerst- vakantiefilm gelanceerd.Zopas werd de holebi kerst- vakantiefilm 'Happiest Season' gelanceerd met in de hoofdrollen de Amerikaanse actrice Kristin Steward, 30, en de Canadese actrice MacKenzie Davis, 33. De film wordt ook deels beschouwd als een coming out film, omdat één van de dames nog in de kast zit terwijl ze haar vriendin mee naar huis neemt en de ander dan moet doen alsof ze hetero is.

Stewart, in een zeldzame komische rol, noemt de film een "hartverwarmende, ietwat stressvolle en manische kerstfilm die absoluut mijn favorieten zijn, want zo voelt Kerstmis eigenlijk aan.

Het verhaal gaat als volgt: Abby (Kristin Steward) wil haar vriendin Harper (MacKenzie Davis) ten huwelijk vragen op het familie kerstfeest van Harpers familie, maar al snel ontdekt Abby dat haar vriendin nog niet uit de lesbische kast is gekomen bij haar conservatieve ouders, hierdoor begint ze zich af te vragen of ze Harper wel echt kent. Happiest Season is een romantische komedie over het verlangen naar de acceptatie van familie, terwijl je toch trouw blijft aan jezelf en je tegelijkertijd probeert om Kerstmis niet te verpesten.

Andere rollen waren weggelegd voor acteur Victor Garber die de rol van Harpers vader speelt. Actrice Mary Steenburgen speelt Harpers moeder. Actrice Alison Brie die de rol van de oudste zus van Harper speelt. Actrice Aubrey Plaza die de ex speelt van Harper. Acteur Dan Levy die de rol speelt van goede vriend van Abby en vele anderen.

De film zou normaal in december in de Belgische bioscoop te zien zijn, maar door de coronaviruscrisis is het niet zeker dat de bioscopen dan opnieuw open zullen zijn in ons landje. Bekijk hieronder alvast de trailer van de film:


Lees ook
TRAILER LESBISCHE MUZIKALE FILM MET TOP CAST

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 11/2020

Dit bericht is gepost op 27 November, 2020 en 880 keer gelezen.Reageer op dit bericht: