Elton John gaat voor Wereld Aids Dag samen werken met TikTok.
Naar aanleiding van Wereld Aids Dag (1 december) gaat Sir Elton John, 73, samen met zijn echtgenoot David Furnisch, 58, een samenwerking aan met TikTok. De heren zullen samen optreden in een speciaal evenement dat wordt gestreamd op het TikTok kanaal van Elton, en wordt georganiseerd door Reggie Yates om Hiv / aids educatie te promoten.

Tijdens het TikTok evenement zullen er ook enkele beroemde gasten opduiken zoals onder andere Sam Smith, Rina Sawayama en Sam Fender. De aids-campagne begon woensdag 25 november met een quiz die TikTok-gebruikers voorlicht over aids. Onder meer seksuele gezondheid en het voorkomen van een hiv-infectie komen daarin aan bod. Het is de bedoeling dat miljoenen mensen via TikTok geïnformeerd worden over de dodelijke ziekte, die in 2030 uitgeroeid moet zijn.

Elton zei dat hij hoopt 'de mythes rond Hiv te doorbreken, over veilige seks te praten en ervoor te zorgen dat jonge mensen weten hoe ze zichzelf en anderen kunnen beschermen. Hiv lijkt met het coronavirus in de krantenkoppen misschien een ziekte uit het verleden, maar het beïnvloedt nog steeds iedereen."

De muzikant richtte in 1992 zijn Elton John AIDS Foundation op in de VS en lanceerde deze een jaar later in het VK. Tot op heden heeft het meer dan $ 450 miljoen opgehaald om het stigma rond hiv / aids te bestrijden en mensen met het virus te helpen, met als uiteindelijk doel een einde te maken aan nieuwe infecties en sterfgevallen. Het is een van 's werelds grootste filantropische financiers van hiv / aids-subsidies wereldwijd. In april van dit jaar lanceerde de stichting een noodfonds van $ 1 miljoen voor hiv-patiënten die getroffen waren door de COVID-19-pandemie.

- Elton John's TikTok pagina ==> Klik hier
- Elton John Aids Foundation website ==> Klik hier

Lees ook
UNIEK, EEN OP ELTON JOHN GEINSPIREERDE BARBIE

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 26 November, 2020 en 670 keer gelezen.Reageer op dit bericht: