Het waar gebeurde verhaal van twee lesbische piratenvrouwen.Maak kennis met een ongelooflijk waargebeurd verhaal van Anne Bonny en Mary Read, de meest beruchte vrouwelijke piraten aller tijden, en hun vergeten lesbische romance.

Hell Cats vertelt het verbazingwekkende waargebeurde verhaal van de beruchte vrouwelijke piraten Anne Bonny en Mary Read, en hun lesbische romance die door de geschiedenis is begraven. Als jonge vrouwen in de 18e eeuw trotseerden Bonny en Read elke verwachting die van hen werd verwacht. Hell Cats is exclusief beschikbaar op Audible, en een exclusieve beperkte reeks Hell Cats-merchandise is beschikbaar via Audible's Instagram, links onderaan.

Anne en Mary werden buiten het huwelijk en in armoede geboren. Ze werden beide opgevoed als jongens om hen een betere kans in het leven te geven, maar ondanks de druk van hun families om respectabele leden van de samenleving te worden, braken de twee vrouwen los, zoals de nieuwe Audible Original-podcast Hell Cats onthult.

Terwijl Anne de slavenplantage van haar vader in brand stak en op 18-jarige leeftijd met haar mannelijke minnaar naar de Bahama's vluchtte, bleef Mary zich als man verkleden om naar zee te ontsnappen en op een schip te werken. Via dramatische wendingen van het lot vonden Anne en Mary hun weg naar piraterij en naar elkaar. De twee vrouwelijke piraten gingen samen op een ongelooflijk avontuur en namen wraak op de mannen die hen onrecht hadden aangedaan. De twee piraten werden mogelijk het meest indrukwekkende machtspaar en de bekendste vrouwelijke piraten aller tijden.

Hell Cats, geschreven door Carina Rodney en geregisseerd door Kate Saxon, legt het wervelende drama van het leven van de piraten vast in een aangrijpend hoogstandje van audiodrama. De serie dompelt de luisteraar onder in drama op volle zee met een diverse cast van 52 stemacteurs. Actrice Michelle Fox speelt Bonny, en actrice Erin Doherty vertolkt de rol van Read.

"In de kern is Hell Cats een verhaal van twee onverschrokken lesbische vrouwen, die uitgewiste en vergeten holebi en trans+ geschiedenis tot leven brengen en Bonny en Read de erkenning geven die ze verdienen, " aldus de makers van de podcast.

Links
Hell Cats is exclusief beschikbaar op Audible, en een exclusieve beperkte reeks Hell Cats-merchandise is beschikbaar via Audible's Instagram.
- Audible (luister 30 dagen gratis) ==> Klik hier
- Audible Instagram ==> Klik hier

Lees ook
TRAILER LESBISCHE FILM MET TOP CAST GELANCEERD

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 24 November, 2020 en 808 keer gelezen.Reageer op dit bericht: