Brits model komt uit de kast als panseksueel + lijstje.Brits model Lottie Moss, 22, zusje van model Kate Moss is zopas uit de kast gekomen als panseksueel.

In een Instagram Live sessie sprak Lottie met haar fans, één van hen vroeg of ze ooit zou overwegen om op date te gaan met een vrouw. "Ik ben panseksueel, dus ik kijk niet naar gender, mijn voorkeur verandert voortdurend, het hangt er ook vanaf wie ik ontmoet," was het antwoord van Lottie Moss.

Een andere fan vroeg wat haar ongemakkelijk maakt als het op daten aan komt. Waarna Lottie antwoordde: "Absoluut een relatie met een man. "

Wat is panseksualiteit:
Wanneer je panseksueel bent, val je dus op mensen ongeacht hun genderidentiteit. Zo kan een panseksueel op iedereen vallen, ook op mensen die zich niet thuis voelen in de hokjes ‘man’ of ‘vrouw’, zoals genderfluid en non-binaire personen. Daarin zit ook het verschil tussen een panseksueel en een biseksueel persoon. Iemand die biseksueel is voelt zich aangetrokken tot vrouwen én mannen. Voor een panseksueel persoon is dat te beperkend.

Bekende panseksuelen:
Asia Kate Dillon - Brendon Urie - Bella Thorne - Caitlin Stasey - Dreya Weber - Courtney Act - Cara Delevingne - Dalton Harris - Janelle Monáe - Jazz Jennings - Miley Cyrus - Nayland Blake - Sophie B Hawkins - Tyler Posey - Tyler Spencer en Tess Holliday.

Lees ook
CARA DELEVINGNE UIT DE PANSEKSUELE KAST

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - november 2020.

Dit bericht is gepost op 19 November, 2020 en 3422 keer gelezen.Reageer op dit bericht: