Christophe uit Blind Getrouwd en nieuwe vriend uit elkaar.
In juni kon je bij holebi info lezen dat Christophe, bekend van het Tv-programma 'Blind Getrouwd' na zijn breuk met zijn man Nick een nieuwe vriend had. Helaas is dat mooie liedje ook voorbij.

Christophe Ramont liet zelf op sociale media weten dat hij weer vrijgezel is, en schreef het volgende: “Helaas…Carl en ik hebben recent beslist een streep te trekken onder onze relatie. We hebben het allemaal al mee gemaakt: elkaar doodgraag zien maar beseffen dat het niet zal lukken om als partners verder door het leven te gaan. We gaan met een gebroken hart maar wel als vrienden uit elkaar. In dit verhaal draagt niemand schuld, we hebben ons best gedaan en meer kan je niet verlangen. Er is geen derde in het spel voor wie het zich zou afvragen. Alsof een nieuw lief zelfs maar een optie is, een kat aanschaffen lijkt op dit moment waarschijnlijker.”

Ik ben Carl eeuwige dankbaarheid verschuldigd”, vervolgt hij. “Hij kwam als een stralende zon in mijn leven op een moment dat ik enkel donkere wolken zag. En hij is die zon ook altijd gebleven voor mij. Ondanks een context die zeker voor hem niet eenvoudig was: het hele ‘Blind Getrouwd’-avontuur moeten meemaken als
het nieuw lief, en smijt daar nog eens een pandemie boven op. Op zeer korte termijn slaagde hij er echter in om mijn ankerpunt te worden, mijn herkenningspunt, mijn kompas, mijn steun en toeverlaat. Daarom voelt het vandaag ook zo stuurloos.”

Verder liet Christophe weten dat hij de komende tijd 'even afstand en even rust' neemt. “Excuses als het van onze kant even heel stil is. Al kan je ons vanaf zaterdag via VTM GO nog samen aan het werk zien in het online programma ‘Up to date’. De opnames dateren natuurlijk van een tijd geleden, van betere en mooiere tijden. De beelden dienen voor ons als een herinnering aan een heerlijke tijd samen die we altijd zullen koesteren. Maar, ... 2020, ge zijt werkelijk een kutjaar.”


Lees ook
CHRISTOPHE UIT BLIND GETROUWD HEEFT NIEUWE VRIEND - Juni 2020
HOE HET EINDIGDE TUSSEN CHRISTOPHE EN NICK
DOE MEE AAN DE HOLEBI INFO ENQUETE

Bron: hln.be - november 2020.

Dit bericht is gepost op 13 November, 2020 en 3128 keer gelezen.Reageer op dit bericht: