28-jarige homo verslaat extreem rechts kandidaat.

Een 28-jarige homo man en beginnend politicus uit Hawaii, schreef zopas geschiedenis door Proud Boys lid en politicus Nick Ochs te verslaan door het winnen van een zitje in het Huis van Afgevaardigden van de staat. Adrian Tam won met 64 procent van de stemmen.

De Proud Boys is een extreem rechtse organisatie die bestaat sinds het jaar 2016. De organisatie word beschouwd als een haatgroep.

Tam vertelde aan een journalist dat hij tijdens zijn campagne niet bang was voor zijn eigen veiligheid, maar wel voor die van zijn vele fans. "Gelukkig gebeurde er niets, en zijn we nu enkel vervuld van geluk en vreugde. "

De kersvers verkozen jonge politicus zegt dat hij zich gaat inzetten voor daklozen, openbare veiligheid, de economie en het coronavirus. Daarnaast zal hij ook op komen voor de gelijke rechten van holebi's en transgender+ personen.

Tot slot zei hij ook nog erg blij te zijn dat de kiezers besloten om niet op Nick Ochs te stemmen en dus ook niet te kiezen voor iemand met extreem rechtse idee├źn.

Lees ook
HOLEBI'S KAPEN HASHTAG VAN PROUD BOYS
VERKOZEN HOLEBI'S & TRANS+ IN DE VS
DOE MEE AAN DE HOLEBI INFO ENQUETE

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - november 2020

Dit bericht is gepost op 07 November, 2020 en 3280 keer gelezen.Reageer op dit bericht: