Roy uit Boer zkt Vrouw vond de liefde bij andere man.Hoewel er zelden echt langdurige relaties ontstaan in Tv-programma's als Boer Zoekt Vrouw en zelfs Blind getrouwd, ontstaan er soms door een programma naast te schermen ook liefdesrelaties, zoals het geval is bij Roy, die niet door boer Tristan werd gekozen.

Boer Zoekt Vrouw afvaller Roy is samen met een andere jongen die hij leerde kennen op de speeddate die vooraf ging aan het programma. Enkele weken terug zagen we dat boer Tristan, Roy haar huis stuurde, en hoewel die dat erg jammer vond heeft hij ondertussen een relatie met Eduard, een jongen die ook aanwezig was op de speeddate voor boer Tristan.

“Tijdens die opname moesten we lang wachten en dan leg je wat contact met de andere jongens”, zegt Roy. “Met Eduard was er meteen een fijne klik. Ik dacht bij mezelf: ‘Op hem zou ik nog wel verliefd kunnen worden.’ Al was ik daar in eerste instantie natuurlijk voor Tristan.”

Roy vertelt dat in eerste instantie zijn vertrek uit het programma hem zwaar viel, maar dat hij ook snel kan relativeren. "Tristan en ik wisten dat het bij vriendschap zou blijven, en nu achteraf gezien zat mijn gevoel beter bij Eduard, ook op het vlak van de toekomst passen we beter bij elkaar. We zijn nu sinds een anderhalve maand een koppel. "

Spijt heeft Roy zeker niet aan zijn deelname aan Boer zkt Vrouw. "Nee, want anders had ik Eduard nooit leren kennen, voor mij is er een relatie uitgekomen, al is het niet met Tristan, die mij en Eduard wel onrechtsstreeks heeft samen gebracht, en daar ben ik hem ergens wel dankbaar voor. Toen ik Tristan over mijn relatie vertelde, heeft hij daar heel positief op gereageerd. "

Boer Tristan, die nu volop voor een relatie met Nederlander Lucas gaat, is verheugd dat Roy samen is met Eduard. “Ik wens het prille koppel alle succes toe en ben heel blij voor hen. Dankzij het programma zijn die twee jongens een koppel geworden, ik heb dus zelf voor Cupido gespeeld (lacht).”


LEES OOK
BOER TRISTAN VERLIEFD OP LUCAS
OUDERS BOER TRISTAN EERST BANG OM DEELNAME
BOER TRISTAN ZOEKT EEN MAN, NOG VEEL BOEREN ZITTEN IN DE KAST

Bron: hln.be - holebi info - november 2020

Dit bericht is gepost op 04 November, 2020 en 4474 keer gelezen.