Antwerpse holebi & trans jongeren stoppen ermee.
Na 27 jaar stopt de Antwerpse holebi & transgender jongeren organisatie 'Enig Verschil' met zijn werking. Dit liet de organisatie maandag via hun Facebook pagina weten.

De organisatoren schrijven:
"Aan alle mooie liedjes komt een einde. Tijden veranderen en jongeren ook. Met pijn in het hard moeten we aankondigen dat Enig Verschil zal ophouden te bestaan. We hebben gemerkt dat jongeren hun weg niet meer vinden naar ons. Daarom maken we plaats voor nieuwe initiatieven. Initiatieven voor een door jongeren.

Één daarvan is al opgestart; Queers and Allies. Zij willen een safe place creëren voor alle Antwerpse Queer jongeren. Volg ze om op de hoogte te blijven! Ben je zelf jong en queer? Dan kan je zeker bij hen terecht. Als je met vragen zit, kan je ook steeds terecht bij Het Roze Huis Antwerpen en Wel Jong Niet Hetero!! Die we ook willen bedanken voor de jarenlange samenwerking.

Dank aan iedereen die zich de afgelopen 27 jaar heeft ingezet voor Enig Verschil. Aan alle vrijwilligers, leden, coördinatoren, sympathisanten, feestbeesten, ... enorm bedankt!! Bedankt om honderden jongeren zichzelf en anderen beter te leren kennen! Bedankt om een plek te creëren waar holebi- en transjongeren zichzelf en de community konden ontdekken. We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor Enig Verschil te maken wat het is en wat het geweest is, een plek waar velen elkaar hebben ontmoet, die mensen heeft samengebracht en de holebigemeenschap in Vlaanderen mee op de kaart gezet. Dankjewel allemaal!!

Nuttige links
Holebi & trans organisaties per provincie => Klik hier
Links voor transgenders => Klik hier
Lees ook
MAAK KENNIS MET QUEERS & ALLIES

Bron: Facebook Enig Verschil & holebi info - oktober 2020

Dit bericht is gepost op 28 October, 2020 en 3480 keer gelezen.