Uniek: een op Elton John , geinspireerde Barbie.Sinds kort is er een Barbie op de markt die de beroemde flamboyante stijl van zanger Sir Elton john toont. De legendarische zanger werkte daarvoor samen met de makers van Barbie om een pop te maken die zijn beroemde stijl nabootst.

De Elton John Barbie-pop draagt een bomberjack dat zijn naam draagt, samen met opvallende regenboogkleuren, een wijd uitlopende broek en regenboogkleurige platformhakken. De Barbiepop draagt ook een paarse bolhoed en een roze zonnebril, waardoor de meest direct herkenbare looks van Elton John werden vastgelegd.

"Ik heb mode altijd liefgehad en omarmd als een middel tot zelfexpressie. Mijn eerste herinneringen aan Barbie hebben allemaal te maken met mode en zelfs vandaag de dag inspireert ze nog steeds onze cultuur, niet alleen mode maar ook in kunst en muziek. Ik ben er zeker van dat haar nalatenschap voor altijd zal voortduren, " aldus de zanger, die verder nog vertelde dat hij nauw betrokken was bij het selecteren van de garderobe van de Elton John Barbie, en dat hij het leuk vond om haar zonnebril uit te kiezen.

"Ik ben erin geslaagd om in de loop van de jaren een behoorlijke collectie zonnebrillen te verzamelen - ik denk dat er meer dan twintigduizend paar zijn, toen ik met Barbie werkte om haar look van top tot teen te creƫren, haalde ik inspiratie uit al mijn favoriete paren die ik in de loop der jaren heb gedragen, en stelde me een Barbie-roze voor met een beetje van mijn flair. Ik denk dat we de laatste look hebben gehaald. "

De Elton John Barbie wordt verkocht via barbie.mattel.com en via Walmart, Amazon en Target, en kost 50 dollar.

LEES OOK
3 NIEUWE BEROEMDE BARBIES (2018)
1e LESBISCHE BARBIE NAAR BEELTENIS PROF VOETBALSTER (2015)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 27 October, 2020 en 3478 keer gelezen.Reageer op dit bericht: