Een beroemde lesbienne is snel gehuwd uit angst voor afschaffing homohuwelijk.Amerikaans schrijfster, comédienne en actrice Fortune Feimster, 40, is zopas met haar vriendin gehuwd uit angst dat Amy Coney Barrett het homohuwelijk zou kunnen terugdraaien na haar benoeming tot lid van het Amerikaanse Hooggerechtshof.

Feimster en haar kersverse vrouw Jacquelyn Smith verloofden zich al in januari 2018. Het huwelijk ging afgelopen vrijdag door, deels uit angst voor de benoeming van de conservatieve republikeinse Amy C Barrett aangesteld door huidig president Trump.

De dames vrezen net als tal van Amerikaanse holebi's dat Barrett naast het aanvallen van gelijke rechten het homohuwelijk opnieuw zal laten verbieden, omdat door haar benoeming de republikeinen nu in de meerderheid zijn in het Amerikaanse hoogste hof, iets wat trouwens nooit eerder gebeurde.

"Hopelijk blijft huwelijksgelijkheid bestaan. Er waren serieuze zenuwen over het Hooggerechtshof toen Ruth B Ginsburg stierf, want toen begon iedereen weer over het homohuwelijk te praten. We moesten ons huwelijk eerder al uitstellen vanwege covid-19, maar nu met Barrett in het hoogste hof, konden we niet anders dan meteen trouwen, want stel dat het homohuwelijk binnenkort niet meer bestaat, “Het heeft de bal zeker veel sneller voor ons aan het rollen gebracht. Ik bedoel, we zouden hoe dan ook trouwen, maar we hadden zoiets van: ‘Waarom wachten?’ We zijn al tweeënhalf jaar verloofd. Je weet gewoon niet wat er zal gebeuren als het tij zo sterk verandert met het Hooggerechtshof. "


LEES OOK
NIECY NASH, NA 2 HUWELIJKEN NU GEHUWD MET VROUW
ACTRICE RAVEN SYMONE EN VRIENDIN GEHUWD
FINSE ZANGERES EN VRIENDIN GEHUWD

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 27 October, 2020 en 3477 keer gelezen.Reageer op dit bericht: