Trailer lesbische muzikale film, met een top cast gelanceerd.
Zopas werd de trailer voor de lesbische muzikale film 'The Prom' uitgebracht door Netflix.

Met een indrukwekkende cast bestaande uit: Meryl Streep, Nicole Kidman, Kerry Washington, Ariana DeBose, James Corden, Keegan-Michael Key, Tracy Ullman en vele anderen toont men een tipje van de sluiter van de nieuwe lesbische musical.

The Prom is een bewerking van de Broadway musical geregisseerd door Ryan Murphy, en draait om een groep werkloze acteurs die besluiten een lesbische middelbare scholier te hulp te schieten die de kans wordt ontzegd om een vrouw mee te namen als haar date naar haar prom feest.

In de trailer kondigt Dee Dee Allen (Meryl Streep) aan: "We zijn naar deze gemeenschap gekomen namens een jong meisje", verwijzend naar studente Emma Nolan (Jo Ellen Pellman).

The Prom debuteerde in 2016 in Atlanta voordat het in 2018 naar Broadway verhuisde. Het kreeg lovende kritieken en het jaar daarop kondigde Murphy aan dat hij de musical zou aanpassen voor Netflix. De cast van de film werd aangekondigd in juni 2019, en stuurde queer fans al snel in paniek bij de gedachten van echte
Hollywood-iconen die samenkwamen om te vechten voor holebi en transgender rechten op het scherm. The Prom wordt op 11 december uitgebracht op Netflix.

Ryan Murphy maakte ondertussen ook de homo musical The Boys In The Band, waarvan de trailer eerder al uit kwam en waarover je eerder kon lezen bij holebi info, zie link onder de filmtrailer.


LEES OOK
RYAN MURPHY BRACHT TRAILER HOMO FILM & CAST FOTO LESBISCHE FILM

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 25 October, 2020 en 3378 keer gelezen.Reageer op dit bericht: