Jim Parsons en echtgenoot eerder getroffen door Covid-19 + video.Acteur Jim Parsons bekende zopas dat hij en zijn echtgenoot Todd Spiewak eerder getroffen werden door Covid-19 (coronavirus). Daarbij vertelde hij in een interview aan presentator, komiek en acteur Jimmy Fallon enkele anekdotes uit de periode dat hij en Todd in een soort van lockdown gingen.

Parsons zei onder andere: "Todd en ikzelf hadden het virus ergens midden maart, we wisten niet wat het was, we dachten dat het een erge verkoudheid was, maar dan verloren we onze smaakzin en geur. "Ik realiseerde me niet hoe volledig smaak en geur verdwenen konden zijn. En als je in quarantaine bent en er is echt niets anders te doen dan eten, oh mijn God, dat was wreed. Ik heb alles opgegeten, ik heb het gewoon niet geproefd! Het is de definitie van verspilde calorieën."

Het koppel overleefde het virus, maar Parsons onthulde dat hij een vreemde mijlpaal bereikte tijdens zijn lockdown, hij bleekte zijn haar. "Ik had mijn haar af en toe gebleekt toen ik twintig was, en het was zo lang geleden dat ik het had gedaan, om voor de hand liggende redenen, werk en de show. Ik bleef maar denken, ik ga het doen nu de show voorbij is. Ik dacht: ik ga het goed doen, ik zal iemand het laten doen zodat het er natuurlijk uitziet. Toen sloeg de quarantaine toe, en ongeveer zes weken later waren we ziek en ik dacht: laat maar, laten we wat rotzooi kopen! Todd deed het, het duurde ongeveer zes uur en ik verbrandde mijn hoofdhuid, maar weet je wat, schoonheid is pijn. Of een middelmatige uitstraling." (zie foto hier onder).

Lees verder onder de foto


De acteur onthulde ook dat hij zich tot andere bezigheden wendde om zichzelf bezig te houden tijdens de lockdown: “Ik heb een tijdje schilderles gevolgd. Ik heb een tijdje creatief schrijven gevolgd en alles verdween. Ik weet niet of de waarheid is 'je bent gewoon een acteur en dat is wat je doet en dat is wat je moet doen', of dat het gewoon is dat ik echt niet het 'doorzichtig, blijf erbij' gevoel voor wat dan ook heb. Het is een beetje gênant, maar weet je, hier ben ik!"

In mei 2014 trouwde Parsons na een relatie van toen al 14 jaar met Todd Spiewak. Naast acteur speelt hij ook piano en houdt hij ervan sportwedstrijden te kijken, met name tennis, honkbal en basketbal. Hij is vooral bekend door zijn rol in de Big Bang Theory en zijn rol in de homo musical The Boys in the Band.

Het hele interview kan je bekijken en beluisteren in de onderstaande video:holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - oktober 2020.

Dit bericht is gepost op 02 October, 2020 en 3701 keer gelezen.Reageer op dit bericht: