Controverse rond The Ellen Show heeft tot nu toe geen invloed op goede kijkcijfers + video.De opschudding rond Ellen DeGeneres blijkt geen invloed te hebben op Amerikaanse televisiekijkers, ze houden nog steeds van Ellen. Sterker nog, de eerste aflevering van haar nieuwe seizoen van 'The Ellen Show', werd meteen de best bekeken aflevering in vier jaar tijd. Of dat te maken heeft met fans die haar trouw blijven of met enkele mensen die gewoon keken vanwege de eerdere 'schandalen' zal de toekomst moeten uitwijzen.

Maandag bood Ellen in een video, die later werd vertoond in haar show, haar excuses aan voor de negatieve sfeer op de werkvloer van haar show, waarbij ze onder andere stelde zelf meer de verantwoordelijkheid op te zullen nemen voor wat er in en rond haar show gebeurt.

“Ik neem het heel serieus en ik wil mijn excuses aanbieden aan iedereen die hieronder geleden heeft”, vervolgde Ellen. “Ik weet dat ik in mijn positie veel macht en privileges heb en ik realiseer me dat daar een verantwoordelijkheid bij komt kijken. Ik neem de verantwoordelijkheid voor wat er in mijn show gebeurt.”

In juli van dit jaar bood Ellen al haar excuses aan in een open brief gericht aan haar werknemers, waarin ze onder andere ook schreef dat door de snelle groei van de show ze niet meer alles in de gaten kon houden, en dat ze te veel vertrouwde op anderen.

Bekijk hier onder de video, met daaronder enkele links voor wie vergeten is waarover het allemaal weer ging.


LEES OOK
ELLEN ZEGT SORRY IN OPEN BRIEF AAN WERKNEMERS
ELLEN DEGENERS WIL HET ANDERS GAAN DOEN EN BETER MENS WORDEN + VIDEO
ELLEN DEGENERES KAN BLIJKBAAR NOG AMPER IETS GOED ZEGGEN OF DOEN
SNEER VAN NIKKI TUTORIALS NAAR ELLEN DEGENERES IS NU INTERNATIONAAL NIEUWS + VIDEO
VOLGENS SOMMIGEN IS ELLEN DEGENERES NIET ZO AARDIG ALS ZE LAAT UITSCHIJNEN

Bron: hln.be & holebi info - september 2020.

Dit bericht is gepost op 24 September, 2020 en 4456 keer gelezen.Reageer op dit bericht: