Stem op je favoriete holebi song en maak kans op leuke prijzen.
Radio Kix uit Aalter stelt voor het vierde jaar op rij de Holebi Top 100 samen, samen met de verkiezing Mister Gay Belgium. Door mee te stemmen op je favoriete song kan je leuke prijzen winnen waaronder een overnachting in een romantisch hotel mét als bonus een weekendje een heuse Kia tot je beschikking.

Normaal wordt de roze hitparade in mei samengesteld en uitgezonden, maar door corona is dat nu verzet naar zaterdag 3 oktober. Jij kan de Holebi Top 100 helpen samenstellen, en mooie prijzen winnen. Stem mee en maak kans op een weekendje overnachten in een romantisch hotel met ontbijt én diner. De verplaatsing naar je hotel doe je in 'stijl' want Kia Grensland stelt jou het hele weekend de gloednieuwe Kia Sorento plug in hybride ter beschikking.

Mister Gay Belgium komt tijdens de uitzending zijn finalisten voorstellen en er komen ook andere gasten langs. Gastheren Lieven Batjioens, Marc Verleyen en Steven Devliegere nemen de presentatie voor hun rekening. De Holebi Top 100, in samenwerking met Mister Gay Belgium en Kia Grensland te Gent, Eeklo en Deinze.

STEMMEN op je favoriete roze lied ===> Klik hier

Extra:
Wie meer info wenst rond de Mr Gay Belgium verkiezing ==> Klik hier


LEES OOK
HOLEBI INFO STELT 12 FINALISTEN MISTER GAY BELGIUM EDITIE 2020 VOOR + 2 VIDEO'S
WINNAARS HOLEBI TOP 100 VAN HET JAAR 2018Bron: hln.be & radiokix

Dit bericht is gepost op 04 September, 2020 en 3477 keer gelezen.