Lesbiennes zijn meer onzeker over hun vagina + link naar gallery + leuk tekstje over lesbische seks.Onderzoek heeft een enorme ongelijkheid in genitaal vertrouwen tussen heteroseksuele en homoseksuele cis-vrouwen aan het licht gebracht, waarbij zeven op de tien lesbiennes zich zorgen maken dat hun geslachtsdelen abnormaal zijn.

Bespoke Surgical, een privé praktijk voor proctologische en anale chirurgie, voerde een enquête uit onder 1155 cisgender mannen en vrouwen ouder dan 18 jaar in de VS om vragen te stellen over hun 'gevoelens over veel onderwerpen rondom hun geslachtsdelen: grootte, vorm, seks hebben, uiterlijke verzorging , media en meer ”.

Schokkend genoeg bleek uit het onderzoek dat 70 procent van de cis-lesbiennes "zich zorgen maakt dat hun geslachtsorganen abnormaal zijn", vergeleken met slechts 40 procent van de heteroseksuele cis-vrouwen. Volgens de praktijk: “Maar, ondanks het gebrek aan vertegenwoordiging van verschillende lichaamstypes in de media, inclusief genitaliënvormen en -groottes, ontdekten we dat veel mensen meer tevreden zijn met hun geslachtsdelen dan verwacht.

“We ontdekten dat als er onzekerheden over dit deel van het lichaam bestaan, deze de neiging hebben om op te duiken in bepaalde contexten, zoals in de slaapkamer of in openbare toiletten. Bovendien ontdekten we dat de grootste ongelijkheid in genitaal vertrouwen niet tussen mannen en vrouwen ligt, maar tussen heteroseksuele en homoseksuele mensen. "

Bespoke Surgical kon niet achterhalen waarom de ongelijkheid in vertrouwen rond geslachtsdelen zo groot was, maar onderzoek heeft keer op keer aangetoond dat holebi en transgender+ personen meer kans hebben op lichaamsbeeldproblemen, eetstoornissen en depressies, en misschien heeft het daar wel mee te maken klinkt het.

De praktijk suggereerde ook dat lesbiennes zich onzekerder kunnen voelen over hun geslachtsdelen "omdat relaties van hetzelfde geslacht meer ruimte laten voor onmiddellijke vergelijking". Een gebrek aan vertegenwoordiging van verschillende soorten vulva's heeft zorgwekkende gevolgen, en labiaplastiek wordt wel de "snelst groeiende cosmetische ingreep ter wereld" genoemd.

Volgens The Vulva Gallery (link onderaan), een educatief platform dat "vulva diversiteit" viert, opgericht door de niet-binaire illustrator Hilde Atalanta: "Alle vulva's zijn uniek, net als onze handen, neuzen en ogen. Er is echter meestal maar één soort vulva-vorm die in populaire media wordt weergegeven. Of het nu in tijdschriften, reguliere porno of zelfs biologieboeken is, over de hele wereld worden we constant geconfronteerd met een vertekend beeld van de ‘perfecte’ vulva, gepresenteerd als ‘normaal. "Dit heeft velen van ons (die er anders uitzien dan deze 'perfecte' vulva) doen geloven dat we niet passen bij het 'normale' beeld ... Door diversiteit te tonen en openlijk te praten over onze ervaringen en onzekerheden, kunnen we de manier waarop we eruit zien veranderen op ons lichaam en de lichamen van anderen. "

Hier onder drie extra links (wat is cisgender, link naar The Vulva Gallery en leuk tekstje over lesbische seks).

Extra info: wanneer men verwijst naar een cisgender vrouw bedoeld men cisgender personen. Algemeen stelt men dat de term cisgender wordt gebruikt om mensen aan te duiden van wie de genderidentiteit overeenkomt met hun geboorte gender. De term cisgender wordt doorgaans gebruikt als tegenhanger van transgender en transseksueel, waarbij het geboorte gender en de genderidentiteit niet overeenkomen.

Extra Link:
Vrouw en meer weten over je vagina? Bezoek dan zeker eens de website The Vulva Gallery => Klik hier. Opgelet enkel in het Engels.

Extra: leuk tekstje over lesbische seks
Als God de bedoeling had gehad dat er een andere vorm van seks was dan de lesbische seks dan zouden vrouwen niet zijn uitgerust met een schede en vingers die precies reiken tot het punt waar de schede gestreeld kan worden voor maximaal plezier. De schede heeft alleen maar gevoelszenuwen bij de opening. Als een vrouw helemaal geen lesbische ervaring heeft zelfs als ze het woord lesbisch nog nooit gehoord heeft zal alleen al haar instinct er al voor zorgen dat ze met zichzelf vrijt met haar vingers. De geoefende hand van de lesbische vrouw is zo behendig en bekwaam dat zij de verfijnste nuances van seksueel plezier bij een vrouw kan oproepen. Daarom wordt die hand wel vergeleken met de handen van bijvoorbeeld concertpianisten en violisten. Als seksvertolkers even serieus zouden genomen worden als muziekvertolkers, zouden die handen even hoog verzekerd moeten zijn. Maybe... bespieden lesbiennes stiekem de vingers van andere lesbiennes, op dezelfde manier als heteroseksuele vrouwen naar de bobbel in de broek van een man kijken. Conclusie: Heteroseks: het in elkaar passen van de stukjes van de menselijke legpuzzel is noodzakelijk voor de voortplanting maar NIET noodzakelijk om de vrouw genot te geven.
LEES OOK
LESBIENNES HEBBEN BETERE SEKS - ALDUS ONDERZOEK UIT 2014

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Augustus 2020.

Dit bericht is gepost op 20 August, 2020 en 5736 keer gelezen.Reageer op dit bericht: